Preguntes freqüents


Com demano un llibre amb el meu fill en el paper principal?

Si us plau, segueix els senzills passos següents per personalitzar i demanar un llibre: 

 1. - Tria el títol/conte que més t'agradi i que trobis adequat per al nen. 
 2. - Fes clic a "Personalitza aquest llibre". 
 3. - Omple la informació que s'ha d'incloure al llibre: és IMPORTANT que tots els camps s'omplin i que s'omplin correctament! 
 4. - Tria el gènere, el color i tall de cabell i el to de la pell del petit personatge principal, així com el color del cabell i la pell dels altres personatges. 
 5. - Fes clic a "Desa i visualitza l'exemple". Si us plau, comprova que la informació que has introduït i la portada del llibre personalitzat són correctes i com desitges. 
  1. - Si hi ha errors en la informació, fes clic a "Edita informació".
  2. - Quan tot sigui correcte, fes clic a "Afegeix el llibre a la cistella" 
 6. - Comprova la teva comanda i fes clic a "Ves a la caixa". Recorda acceptar els nostres termes i condicions.
 7. - Introdueix l'adreça de lliurament i el número de telèfon.
 8. - Tria el mètode de lliurament. (De moment només fem lliuraments a domicili.)
 9. - Ara se't traslladarà a un lloc de pagament segur. Introdueix les teves dades de pagament i finalitza la comanda.

Si tens cap pregunta sobre un llibre en concret o durant el procés de comanda, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem disponibles tots els dies feiners per correu electrònic (info@elmeullibrepreferit.cat).

Com puc demanar un pòster personalitzat per al meu fill?

Per demanar un pòster personalitzat, has de seguir els següents passos:

 1. - Tria el pòster que més t'agradi i que vulgis personalitzar.
 2. - Omple tots els camps amb la informació del teu fill, incloent-hi el nom i la data de naixement. 
 3. - Escull el color i el tipus de lletra del pòster. Recorda comprovar que tot s'hagi introduït correctament.
 4. - Fes clic a "Desa i previsualitza". Comprova que la informació introduïda sigui correcta i com desitges. Si trobes algun error a la informació, pots tornar a l'edició fent clic a "Edita informació". Quan tot estigui bé, fes clic a "Afegeix el pòster a la cistella".
 5. - Vas a parar a la cistella de compra. Aquí pots veure la informació general de la teva comanda i afegir més productes, si vols, abans d'acceptar els termes i condicions i fer clic a "Ves a la caixa".
 6. - L'últim pas és introduir la informació de facturació i lliurament, i fer clic a "Ves al pagament" per completar la comanda.

Tan bon punt s'hagi completat la teva comanda, rebràs una confirmació de la comanda i un rebut per correu electrònic. De nou, et recomanem que comprovis que la informació introduïda sigui correcta perquè no hi hagi errors al teu llibre/pòster. Tingues en compte que tens 1 hora per fer canvis a la teva comanda abans que entri en producció. Un cop la teva comanda entri en producció, no es podran fer canvis.

Hi ha algun límit en la longitud del nom del nen?

Hi ha un límit de 17 lletres en els noms dels personatges. Això és per evitar qualsevol problema de disseny que es pugui produir a causa dels noms extremadament llargs.

Puc canviar l'aparença dels personatges del llibre?

Sí, quan demanes un llibre, tries el color de pell i cabell de cada personatge. Així, les il·lustracions seran  úniques per al teu llibre.

En un dels camps del llibre que he escollit, se suggereix que escrigui el nom d'un avi. Al meu nen no li queda cap avi viu; puc escriure el nom d'una altra persona a la història?

Sí, tret que s'indiqui específicament que ha de ser un avi qui forma part de la història, pots escriure per exemple un oncle, el veí o un amic del nen a la història.

Què passa si m'oblido d'omplir un camp durant la personalització del llibre, o si escric un nom equivocat, etc.?

En aquest cas, aquesta informació faltarà o serà incorrecta al teu llibre, i el text no tindrà cap sentit! Per tant, és molt important que introdueixis les dades correctes als camps obligatoris en fer la comanda.

Puc assegurar-me que no hi ha cap factura, etc., inclosa al paquet si vull enviar el llibre directament al nen?

Totes les factures, confirmacions de comandes i altra informació amb preus només s'envien per correu electrònic a l'adreça electrònica que has introduit en demanar el llibre.

Quant de temps trigarà des de la comanda del llibre fins al lliurament?

Com a regla general, produïm i enviem la comanda en un termini de 7 a 9 dies feiners.

És segur pagar amb targeta de crèdit en aquest lloc web?

És clar. Els pagaments a la nostra web es gestionen a través d'Adyen, un dels proveïdors de pagaments online més grans del món. Tens l'opció de pagar amb targeta de crèdit, Klarna, PayPal o Trustly. Tota la comunicació és encriptada.

Què faig si hi ha errors en el llibre que he rebut?

Si, contràriament a totes les expectatives, hi hagués algun error en la teva comanda, si us plau, avisa'ns immediatament a info@elmeullibrepreferit.cat i substituirem el teu llibre tan aviat com sigui possible.
Si l'error es deu al fet que has introduït informació incorrecta en fer la comanda, no podem substituir el teu llibre. Tanmateix, et convidem a contactar-nos de totes maneres i segur que trobarem una solució.