L'univers d'El Meu Llibre Preferit!


El cor d'El Meu Llibre Preferit!  ❤️

El que va començar com un somni de portar llibres infantils personalitzats i innovadors a Dinamarca, s'ha convertit en el que ara coneixem com My Best Book (El Meu Llibre Preferit). Actualment estem establerts a 20 països, amb un equip internacional a qui li encanta portar els nostres llibres als seus països d'origen.

El cor d'El Meu Llibre Preferit és el nostre agosarat equip i la nostra ambició col·lectiva d'oferir als nens i les famílies moments meravellosos mentre exploren els nostres llibres junts. El nostre equip es dedica a crear les millors aventures perquè tu i el teu fill exploreu junts.


La passió d'El Meu Llibre Preferit!  📚

En els nostres llibres infantils personalitzats, el nen és el protagonista del conte. Tu escrius el seu nom, i tries el to de pell i el color i tall de cabell del protagonista. Els nens participen en la lectura a nivell personal, ja que senten que el llibre és realment un llibre sobre ells. 

A El Meu Llibre Preferit volem que els nostres llibres siguin tota una experiència, on el nen llegeix juntament amb un familiar o un ésser estimat. Valorem la companyonia que aporten els nostres llibres i sempre volem promocionar el missatge de passar una estona agradable junts i estar presents en família, per molt agitat que sigui el dia a dia.
🦖 Les aventures d'El Meu Llibre Preferit! 🚀

Els nostres llibres estan escrits per a nens curiosos a qui els agrada explorar. Formar part de la seva pròpia aventura, dona al nen motivació i energia per llegir el llibre una i altra vegada. El vostre petit heroi es pot trobar al món dels dinosaures o viatjant pel temps. 

Els aventurers més joves, juntament amb un adult, poden fer una excursió al bosc o aprendre els colors. 

També tenim llibres personalitzats per ajudar amb  grans canvis a la vida del nen. Llegint el llibre junts, ajuda els nens a entendre els seus sentiments sobre començar l'escola, deixar el xumet o per què és important una bona rutina per anar a dormir.