La lletra petita

Actualitzat el 17 d'agost de 2022


Enviament i entrega

Totes les comandes s'envien a través de PostNord i Correus. El termini de lliurament és normalment de 7 a 10 dies feiners. Tingues en compte, però, que el lliurament pot trigar més en períodes de vacances i festius. El temps de lliurament a les illes també pot ser més llarg. 

Un cop el paquet s'hagi enviat i es registri al sistema de PostNord, rebràs una notificació per correu electrònic. El correu electrònic conté un número d'identificació de seguiment que et permetrà seguir el teu paquet. Si enviem la teva comanda en més d'un paquet, rebràs números de seguiment separats, perquè puguis fer el seguiment dels paquets per separat.

La teva comanda s'envia directament a l'adreça que has insertat. En cas que el paquet no càpiga a la bústia, Correus deixarà un avís, i podràs anar a recollir el teu paquet a un punt de recollida. Enviem els llibres des de Dinamarca, així que no és possible recollir la teva comanda directament al nostre magatzem.

Si vols enviar el teu paquet a un altre país, posa't en contacte amb el nostre servei d'atenció al client.

Dret de devolució/cancel·lació

Tots els nostres productes són únics i personalitzats per a una persona específica, per tant, no podem acceptar devolucions. Per això mateix, no és possible cancel·lar una comanda un cop hagi començat la seva producció. És molt important que comprovis tota la informació que has introduït en fer la comanda, i t'asseguiris que tot és correcte. Tens una hora des de la confirmació de la comanda per fer canvis als productes o l'adreça de lliurament, si trobes un error. Un cop ha passat una hora, el teu llibre es comença a imprimir, i ja no és possible fer més canvis a la comanda.

El  dret de desistiment no és aplicable als nostres productes, ja que tots són personalitzats. Pots llegir més sobre el dret de desistiment i altres drets del consumidor a l´Agència Catalana del Consum.

Preus i mètodes de pagament

Tots els preus són en euros i inclouen el 4% d'IVA en el cas dels llibres i el 21% en el cas dels pòsters. Els preus no inclouen els costos de transport, a no ser que s'indiqui el contrari. Els mètodes de pagament acceptats són: PayPal, Visa, MasterCard, Maestro i Apple Pay. 

El pagament es realitza un cop el producte entra en producció, normalment una hora després de rebre la confirmació de la comanda.

Seguretat

Els pagaments a la nostra web es realitzen a través de Adyen. Adyen encripta totes les teves dades de pagament amb un protocol TLS per evitar que persones no autoritzades puguin llegir el teu número de targeta o altres informacions quan fas un pagament. La informació proporcionada a elmeullibrepreferit.cat només s'utilitza per poder entregar les teves comandes i per a l'atenció al client. La introducció de la informació de pagament i el pagament en si es realitzen directament a través d'Adyen, per tant, el pagament i les teves dades són 100% segurs. Ni El Meu Llibre Preferit ni altres poden accedir-hi.

Correus electrònics i màrqueting

Com a part del nostre servei al client, t'enviarem diversos correus electrònics quan facis una comanda: rebràs una confirmació de la comanda, una notificació quan els teus productes s'hagin enviat, un missatge de seguiment i en cas que facis canvis a la teva comanda, un correu amb informació sobre els canvis. (Recorda que només pots fer canvis a la comanda durant una hora després de rebre la confirmació).

Quan fas una comanda a El Meu Llibre Preferit, també pots subscriure't al nostre butlletí de notícies, on t'informem de novetats i ofertes relevants. Subscriure't és voluntari, i pots donar-te de baixa en qualsevol moment.

Termes i condicions

Finalitat i abast dels termes

Aquestes condicions determinen els termes detallats per al lliurament de béns i serveis d'El Meu Llibre Preferit. Amb cada compra, s'accepten els termes de les condicions comercials. El Meu Llibre Preferit es reserva el dret a modificar les condicions sense previ avís i amb efecte per als acords ja celebrats.

Entrega i retards

El lliurament es realitza quan el producte està llest. Com a regla general, els productes es fabriquen i s'envien en un plaç de 7 a 10 dies feiners, comptant a partir del dia següent a la confirmació de la comanda. Tens dret a cancel·lar el contracte amb avís previ, si el període d'enviament s'excedeix significativament. Es considera que el període s'ha excedit significativament si no has rebut la teva comanda 30 dies feiners després de la data límit acordada. Si el retard es deu a circumstàncies de les que El Meu Llibre Preferit no és responsable (per exemple retards o manca de lliuraments de subproveïdors i retards o manca de col·laboració per part teva), no tens dret a una compensació per retard ni a cancel·lar la transacció.

El Meu Llibre Preferit no es fa responsable si hi ha retards o el lliurament no es pot dur a terme en cas de força major. Si pot demostrar que ha enviat el paquet a temps, El Meu Llibre Preferit no es fa responsable del retard en el lliurament o la pèrdua d'un paquet per part dels proveïdors postals i de transport (Correus i PostNord).

Reserva de propietat

La propietat del producte físic no es transfereix fins que El Meu Llibre Preferi hagi rebut el pagament íntegre. Tots els productes són propietat d'El Meu Llibre Preferit fins que en rebem el pagament complet. Després de la transferència del dret de propietat, ens reservem el dret d'utilitzar l'obra produïda com a referència en el nostre propi màrqueting.

Errors i reclamacions

El Meu Llibre Preferit no assumeix cap responsabilitat pels errors que no hagis corregit per escrit abans de completar la comanda. En cas de rebre un producte defectuós, t'has de posar en contacte amb nosaltres en un termini raonable. El Meu Llibre Preferit té dret a intentar esmenar l'error o l'omissió si pot fer-ho en un termini raonable i es determina que El Meu Llibre Preferit pot ser considerat responsable de l'error o l'omissió.

NOTA: Els colors dels productes impresos finals poden variar dels colors representats a la pantalla i això no es pot considerar un error. Així mateix, els tons de pell i els colors de cabell que es mostren en el procés de comanda no són precisos i poden variar en relació a com s'il·lustren els personatges als diferents llibres.

La llei de drets del consumidor és vigent, i atorga una garantia de 3 anys. Pots llegir més a l´Agència Catalana del Consum

Responsabilitat limitada

En cas de retard, o en cas de defectes en el lliurament, El Meu Llibre Preferit no es fa responsable de pèrdues d'explotació, pèrdues de guanys o altres pèrdues indirectes, incloses les derivades de les relacions jurídiques del client amb tercers. A més, El Meu Llibre Preferit només és responsable de pagar una indemnització al client per pèrdues o danys ocasionats com a conseqüència d'una negligència greu o una acció deliberada. El Meu Llibre Preferit no serà responsable de pèrdues indirectes o directes, si aquestes són el resultat de retards o pèrdua de dades o pèrdua de guanys.