Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
El regal perfecte!
Regal personal
Et dius Eva

Et dius Nom

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

El llibre més tendre sobre ser estimat tal com ets! Un regal especial per al nen o nena que tant t’estimes.

El missatge sobre l’amor i l’acceptació del nen o nena és universal i commovedor. El llibre explica en vers i amb tot l’afecte del món la valentia, creativitat, curiositat, fantasia i respecte del nen, les seves ganes d’ajudar, i l’empenta amb què s’enfronta al món. El text va acompanyat d’unes il·lustracions boniques i plenes de color que inspiren converses amb el nen; aquest és un llibre que us agradarà llegir plegats un cop i un altre.

Un llibre inclusiu i ple de reconeixement, que és el regal perfecte per a visites a un nadó, batejos, aniversaris, Nadal o simplement per fer saber a un nen o nena que l’estimes.

Autor/a: Anne Mette K Olesen
Il·lustrador/a: Debby Rahmalia

Franja d'edat
0 a 7 anys
pages
28 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza Et dius Nom

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).

Informació sobre el nen o nena

Escriu el nom de pila del nen.
 
 

Informació sobre els adults del llibre

Escriu el nom d'un adult. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 
Escriu el nom d'un adult. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.