Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Animals del bosc!
Regal personalitzat
En Rai i en Nom passegen pel bosc

La Nom i en Nom passegen pel bosc

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Llibre d'animals per als més petits. Es pot fer per a un o dos nens!

Un llibre molt bonic per llegir plegats, fer un tomb pel bosc i veure tots els animals que hi viuen i les seves encantadores cries. Hi ha res de millor per a un nen que passar un dia ple d’experiències al bosc acompanyat d’un adult a qui s’estima molt?

Al bosc coneixeran, entre altres animals, la guineu i els seus cadells, una llebre saltadora i uns cervatells molt simpàtics que busquen pomes. A la riba del llac, sentiran raucar la granota i veuran els capgrossos, i trobaran un munt d’animalons que es passegen pel terra del bosc. I a les capçades dels arbres també hi ha molts animals: veuran el pigot, que fa molt de soroll, sentiran l’esgarip del mussol i trobaran l’esquirolet despistat, que no recorda on va guardar les glans.

El llibre és perfecte per a nens petits, de 0 a 4 anys. Un llibre instructiu per anar al bosc amb un fill o net. El llibre es pot fer per a un o dos nens i un adult. Si vols, hi pots afegir la resta de la família com a personatges secundaris.

Aquest llibre infantil personalitzat implica activament el nen o nena durant la lectura; per exemple, ha de comptar, cantar, esgaripar com un mussol, raucar com una granota, o ajudar l’esquirol a recuperar les seves glans.

Autor/a: Anna Dybdal
Il·lustrador/a: Ewa Delgado

Franja d'edat
0 a 4 anys
pages
24 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza La Nom i en Nom passegen pel bosc

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).
Selecciona el nombre de nens que vols incloure en el conte.

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen 1.
 
Escriu el nom de la ciutat, on viu el nen.

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom de pila del nen 2. Aquest nen pot ser un germà petit o un amic del nen 1.
 

Informació sobre l'adult del llibre

Escriu el nom de l'adult, que porta els nens al bosc. No posis l'article davant del nom.
 
 
 
Aquest personatge s'acomiada del nen i de l'adult quan surten a passejar pel bosc. Aquest personatge no està il·lustrat. No posis l'article davant del nom.
 
Aquest personatge s'acomiada del nen i de l'adult quan surten a passejar pel bosc. Aquest personatge no està il·lustrat. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.