Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Aprèn els colors!
Regal personalitzat
En Jaime descobreix els colors

La Nom descobreix els colors

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Un llibre sobre tots els colors de l'arc de Sant Martí!

Explora i aprèn els diferents colors amb aquest llibre infantil personalitzat. El llibre està ple d'il·lustracions divertides d'animals, plantes i activitats del jardí que el nen pot reconèixer fàcilment de la vida quotidiana.

Fes una mirada a les papallones grogues del jardí, tasta les pomes vermelles, juga a la piscina blava, troba el trèvol verd de quatre fulles, dóna pastanagues taronges als conills , fes volar l'estel rosa, olora les flors liles, troba l'eriçó marró, i finalment fer un merescut descans a l'hamaca. És divertit aprendre els colors!

El llibre és un llibre il·lustrat amb textos breus, que implica el nen o nena en la lectura i fomenta el diàleg amb el narrador. Apte per a nens de 0 a 3 anys.Autor/a: Anna Dybdal
Autor/a: Paula Repo
Il·lustrador/a: Sarah Conradsen

Franja d'edat
0 a 3 anys
pages
24 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza La Nom descobreix els colors

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).

Informació sobre el nen o nena

Escriu el nom de pila del nen.
 
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.