Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Dinosaures!
Regal personalitzat
En Nom i la Nom al món dels dinosaures

En Nom i la Nom al món dels dinosaures

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Una bona notícia per a tots els amants dels dinosaures!

En aquest llibres infantil personalitzat, dos nens molt afortunats fan un viatge fantàstic pel món dels dinosaures. Coneixen la petita triceratop Trica, que busca el seu millor amic, el petit estegosaure Estego. Els nens decideixen acompanyar-la, i tots plegats coneixen un munt de dinosaures famosos que els ajuden a buscar l’Estego. Per exemple, fan un vol pel cel amb un pteranòdon volador, naveguen al llom d’un plesiosaure a qui li agrada molt nedar, i un braquiosaure altíssim se’ls carrega a l’esquena perquè puguin travessar el prat molt més de pressa. Finalment coneixen el veloç velociraptor d’urpes esmolades i un tiranosaure terrorífic que, per sort, a l’hora de la veritat no són tan perillosos com semblava.

I potser, amb tanta ajuda, els nostres dos protagonistes aconseguiran trobar l’Estego!

Un llibre infantil personalitzat sobre el treball en equip i l’amistat. El llibre apel·la a la fantasia dels infants, però també inclou dades sobre els dinosaures de la prehistòria.

Els dos nens o nenes de la història poden ser germans, bessons o amics d’entre 3 i 8 anys.

Autor/a: Brian Mogensen
Il·lustrador/a: Jonas Sonne

Franja d'edat
3 a 8 anys
pages
28 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza En Nom i la Nom al món dels dinosaures

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen.
 
Escriu el nom de la ciutat, on viu el nen.

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom del nen 2. Aquest nen pot ser un germà, un bessó, un cosí o un amic que s'ha qsedat a dormir amb el nen 1.
 

Informació sobre els adults del llibre

Escriu el nom d'un adult que visqui amb el nen 1 (i possiblement amb el nen 2). La persona no està il·lustrada i pot ser un home o una dona. No posis l'article davant del nom.
 
Escriu el nom d'un altre adult que també visqui amb el nen 1 (i possiblement amb el nen 2). La persona no està il·lustrada i pot ser un home o una dona. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.