Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Adeu, bolquers!
Regal personalitzat
Edvin diu adeu als bolquers

La Nom diu adeu als bolquers

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Ajuda el teu fill o filla a deixar el bolquer!

Deixar el bolquer és un esdeveniment important en la vida dels nens. Aquest llibre infantil personalitzat està protagonitzat per una personeta que practica anar sense bolquers. Al llarg de la història, viu èxits i s’enfronta a entrebancs amb l’ajuda d’adults afectuosos que valoren els seus esforços.

Aquest llibre, escrit per Ina Victoria Haller, psicòloga i autora de llibres infantils, està dissenyat per facilitar l’etapa de deixar el bolquer, i pot servir d’eina perquè els pares ajudin el seu fill o filla a aconseguir-ho. Al començament del llibre hi ha una guia amb consells útils sobre com conduir el procés.

El llibre es pot personalitzar amb un adult o dos, que viuen amb el protagonista. Pots triar si el nen o la nena farà servir l'orinal o el vàter quan deixi de portar bolquers.

Franja d'edat
0 a 3 anys
pages
28 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza La Nom diu adeu als bolquers

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).

Informació sobre el nen o nena

Escriu el nom de pila del nen.
 
 

Informació addicional

Informació sobre els adults

Escriu el nom d’un adult que visqui amb el nen o nena de la història.
 
 
 
Escriu el nom d’un altre adult que visqui amb el nen o nena de la història.
 
 
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.