Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Aventura d'hivern per a tres nens!
Regal personalitzat
En Nom, la Nom, la Nom i el fanalet màgic

En Nom, la Nom, la Nom i el fanalet màgic

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Meravellós llibre infantil personalitzat sobre nens valents, fades de la neu aventureres, animals de l’hivern i el fanalet màgic de la reina de l’hivern.


Al nord llunyà hi ha el Palau Hivernal, on viu la Reina de l’Hivern, sobirana de tots els animals i habitants de l’hivern. Cada any s’hi celebra una gran festa hivernal en què les aurores boreals donen esperança a tots els animals i habitants de l’hivern. El poder de l’aurora boreal ve d’un antic fanalet que l’Esperit del Cel Nocturn va regalar a la Reina de l’Hivern fa milers d’anys.

Però ara la flama del fanalet s’està apagant! Per això la Reina de l’Hivern envia les seves fades a visitar els animals del nord amb el fanalet màgic: l’únic que pot tornar-li la vida són les veus dels animals. Però el fanalet és molt feixuc, i el viatge és llarg i dur, així que les fades necessiten ajuda. Els protagonistes del llibre són perfectes per a la tasca, però el viatge que els espera no serà fàcil.

El llibre explica, amb il·lustracions boniques i evocadores, la història del viatge al nord, i demostra que amb l’ajuda dels altres, podem arribar molt i molt lluny. Aquest llibre infantil es pot personalitzar per a un, dos o tres nens meravellosos.

Autor/a: Stinne Lykke Valentin Nordvig
Il·lustrador/a: Sarah Conradsen

Franja d'edat
5 a 8 anys
pages
32 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza En Nom, la Nom, la Nom i el fanalet màgic

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).
Tria el nombre de nens que vols incloure al conte.

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen 1.
 
 

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom de pila del nen 2. Aquest nen és una mica més alt que el nen 1.
 
 

Informació sobre el nen o nena 3

Escriu el nom de pila del nen 3. Aquest nen és una mica més baix que el nen 1.
 
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.