Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Futbol!
Regal personalitzat
Marcus i la Nom a la gran final

En Nom i la Nom a la gran final

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Una novetat per a tots els fans del futbol! Ja tenim aquí el teu llibre sobre el futbol, amb una gran novetat: ara pots triar el color de la samarreta!

Als dos protagonistes d’aquest llibre els encanta jugar a futbol. Entrenen cada dia i somien guanyar la gran final. Ja només els falta aconseguir la victòria en un últim partit decisiu per endur-se el trofeu a casa.

El dia de la gran final, tant ells com els seus hàbils companys d’equip estan disposats a esforçar-se per guanyar. L’equip té confiança, però els espera un adversari molt fort: el número 10 de l’altre equip és una autèntica estrella! És un jugador fort, ràpid i amb molt bona tècnica! Serà un partit difícil, i la victòria serà cara, però no es rendiran!

Aquest llibre és per a tots els nens i nenes a qui els agrada el futbol. Ens hem centrat en la importància del treball en equip, la tàctica i l’esperit de grup, i que no hi ha res millor que passar una bona estona plegats.

Aquest llibre infantil personalitzat inclou 2 nens o nenes d’entre 6 i 10 anys, i s’hi poden afegir altres parents o amics.

Autor/a: David Gélie
Autor/a: Nicolai Winberg Nielsen
Autor/a: Rune Thyboe Vejersø
Il·lustrador/a: Jonas Sonne

Franja d'edat
5 a 10 anys
pages
32 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza En Nom i la Nom a la gran final

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen 1.
 

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom de pila del nen 2.
 

Informació sobre l'equip

Tria l'article correcte per col·locar-lo davant del nom de l'equip. (Per exemple. el CF Barcelona, la Unió Esportiva Tàrrega)
Escriu el nom de l'equip, el nom del club, el club preferit dels nens o el nom d'un equip de fantasia, pel qual juguen els dos nens.
Tria el color de la samarreta de l'equip dels nens.
Tria el color dels pantalons de l'equip dels nens.

Persones addicionals, que donen suport al partit final

Aquest personatge va a donar suport al partit final. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 
Aquest personatge va a donar suport al partit final. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 
Aquest personatge va a donar suport al partit final. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.