Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Viatge pel temps!
Regal personalitzat
En Rai i la Nom viatgen pel temps

En Nom i la Nom viatgen pel temps

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Per a tots els nens a qui els agraden els desafiaments i les aventures! Qui no voldria viatjar al passat?

Els dos protagonistes d’aquest llibre infantil personalitzat són molt enginyosos. Un bon dia decideixen construir un vaixell per viatjar al passat. Volen navegar per les onades infinites de la mar del temps per descobrir la història amb els seus propis ulls. I amb l’ajuda d’una ampolla màgica i d’una bona dosi de fantasia, no triguen gaire a crear un vaixell màgic.

En aquest viatge, els nostres protagonistes viuen moltes aventures emocionants. Durant l’època glacial, s’acosten moltíssim a uns mamuts gegants i descobreixen com vivien els nens d’aquella època. A l’època vikinga, s’embarquen en un drakkar que, per sort, està tripulat per gent molt amable. Quan arriben a l’Edat Mitjana es troben amb un torneig i ajuden als estables. L’última parada és la Revolució Industrial, on hauran d’alimentar una locomotora de vapor amb carbó: no poden parar, perquè el tren intenta batre un rècord. En altres paraules, un llibre personalitzat sobre viatges al passat ple d’emocions.

El llibre narra un viatge fantàstic al passat i alhora ofereix coneixements sobre els períodes històrics que visiten els protagonistes. Els dos nens o nenes de la història poden ser germans, bessons o amics d’entre 5 i 9 anys.

Autor/a: Stinne Lykke Valentin Nordvig
Il·lustrador/a: Jonas Sonne

Franja d'edat
5 a 9 anys
pages
32 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza En Nom i la Nom viatgen pel temps

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen 1.
 
Escriu el nom de la ciutat, on viu el nen 1 (i possiblement també el nen 2).

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom de pila del nen 2.
 

Informació sobre els adults

Escriu el nom d'un adult que viu amb el nen 1. La persona no està il·lustrada i pot ser un home o una dona. No posis l'article davant del nom.
 
Escriu el nom d'un altre adult que viu amb el nen 1. La persona no està il·lustrada i pot ser un home o una dona. No posis l'article davant del nom.
 

Persones addicionals

Aquesta persona proporciona una ampolla màgica als nens a la història. Aquesta persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 
Aquesta persona proporciona una ampolla màgica als nens a la història. Aquesta persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.