Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Deixar el xumet!
Regal personalitzat
baby?utm source=webpage?utm source=webpage?utm source=webpage i la fada dels xumets

La Nom i la fada dels xumets

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Un llibre molt bonic per a tots els nens que han de deixar de portar xumet.

Aquest llibre personalitzat ha estat creat amb el desig de facilitar el moment de deixar el xumet, tant per als pares com per al nen. És obra d’Ina Victoria Haller, psicòloga i escriptora de llibres infantils. El llibre es pot utilitzar per ajudar a explicar al nen que ha arribat l’hora de deixar de portar xumet, i inclou un manual amb bons consells sobre la millor manera de preparar-se per a aquest moment.

Al llibre, una fada ve a donar un cop de mà. Aquesta fada sap un munt de trucs molt divertits que ajuden al nen a preparar-se per a una vida sense xumet. I... qui sap? Potser amb aquesta ajuda i el suport dels adults, el nen trobi la força i de voluntat per a deixar el xumet.

En aquest llibre, els adults viuen amb el nen o nena. Poden ser pare i mare, pare i una dona nova, o dues mares, per exemple. Tots dos adults participen en la història.

Autor/a: Ina Victoria Haller
Il·lustrador/a: Jonas Sonne

Franja d'edat
2 a 4 anys
pages
32 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza La Nom i la fada dels xumets

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).

Informació sobre el nen o nena

Escriu el nom de pila del nen.
 
Escriu el nom de la ciutat, on viu el nen.

Informació sobre on lliurar els xumets

Informació sobre l'adult 1 (Dona)

Escriu mare, àvia o el nom d'una altra dona adulta, esmentada en el text. No posis l'article davant del nom. Aquest personatge ha de ser una dona.

Informació sobre l'adult 2

Escriu pare, mare o el nom d'un altre adult, esmentat en el text. Aquesta persona pot ser un home o una dona. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.