Política de privacitat

Ens prenem seriosament la protecció de les teves dades!

Processem les teves dades personals i per això hem desenvolupat aquesta política de privacitat, que explica com processem les teves dades. Per tal de protegir les teves dades personals de la millor manera possible, evaluem constantment els riscs associats amb el processament de dades que puguin afectar els drets bàsics dels nostres clients de manera negativa. Prestem especial atenció als factors de risc que puguin donar lloc a discriminació, robatori d'identitat, pèrdues financeres, danys a la reputació o pèrdua de confidencialitat. 

En cas d'haver de prendre decisions que requereixin processar dades personals sensibles, dades biomètriques o dades personals relacionades amb condemnes i delictes penals, realitzem una evaluació de la necessitat i justificació del processament de les teves dades, i de l'impacte que això pugui tenir per a tu, abans de processar les teves dades personals.

Informació de contacte

El Meu Llibre Preferit (My Best Book ApS) és el controlador de les teves dades personals, i ens assegurem que les teves dades es processin complint amb la llei aplicable.

Contacte: El Meu Llibre Preferit / My Best Book ApS 

Adreça: Skejby Nordlandsvej 311, 8200 Aarhus N 

Número de CVR: DK36088966

Número de telèfon: +45 71 74 96 58

Email: info@elmeullibrepreferit.cat 

Pàgina web: El Meu Llibre Preferit.

Processem les teves dades de manera justa i transparent

Quan et demanem informació personal, sempre t'informem sobre quina informació personal processem i la raó per la qual la necessitem. T'informarem sempre que recollim les teves dades personals. No recollim informació sobre tu a través de tercers. 

Tractament de dades personals

Fem servir aquests tipus de dades sobre tu

Utilitzem informació sobre tu per millorar el servei i la qualitat dels poductes que oferim, i per poder mantenir-nos en contacte amb tu.

Les dades que fem servir inclouen:

- Dades sensibles - Per personalitzar els teus productes. 

- Informació sobre interessos i hàbits - Per mostrar contingut relevant i interessant. 

- Informació sobre tràfic a la web - Per poder aprendre com fan servir la web els usuaris, i poder millorar l'experiència.

- Dades de transaccions - Per processar la teva comanda. 

- La teva adreça IP - Per evitar i combatre abusos i activitats il·legals. 

No agreguem dades.

Recopilem i emmagatzemem les teves dades amb finalitats específiques

Recopilem i emmagatzemem les teves dades amb finalitats específiques o altres finalitats comercials legítimes.

Això ocorre quan:

Processem les teves comandes i fem l'enviament. 

Ens demanes productes o serveis. Per tal de millorar els nostres productes i serveis.

Gesitonem la nostra relació amb els clients.

Complint obligacions legals.

És possible que necessitem fer servir les teves dades personals per a un propòsit diferent que l'original. Si no has donat el teu consentiment per al nou ús, investigarem si l'ús original és compatible amb el nou ús. Per exemple, evaluarem les fonts d'on provenen les teves dades, i mirarem si es tracta de dades personals generals o sensibles. També evaluarem si el processament d'aquestes dades per al nou ús pot tenir un impacte negatiu en la teva llibertat d'acció.

Només processem informació personal relevant

Només processem dades personals relevants i suficents per a les finalitats definides anteriorment. La finalitat determina quin tipus de dades personals són relevants per a nosaltres, i també determina l'abast de les dades que utilitzem. No fem servir més dades que les necessàries per a una finalitat específica.

Abans de processar les teves dades personals, evaluem si és possible minimitzar la quantitat de dades teves que tenim. També evaluem si algunes de les dades es poden usar de manera anonimitzada o pseudoanonimitzada. Ho fem sempre que no afecti de manera negativa les nostres obligacions o els serveis que t'oferim.

Només processem informació personal necessària

Només recopilem, processem i emmagatzemem la informació necessària per dur a terme les nostres funcions. A més a més, la legislació pot determinar quins tipus de dades hem de  recopilar i guardar per a les nostres operacions comercials. El tipus i l'abast de les dades que processem també pot ser necessari per complir un contracte o una altra obligació legal.

Volem assegurar-nos que només processem informació personal que sigui absolutament necessària per complir les nostres finalitats específiques. Per això, els nostres sistemes informàtics estan programats per recopilar només la quantitat d'informació necessària. Els nostres sistemes també asseguren automàticament que l'àmbit d'ús de la informació processada no sigui innecessàriament ampli, i que el temps d'emmagatzement sigui el més curt possible. Per tal d'evitar l'accés no autoritzat a la teva informació personal, també utilitzem solucions que garanteixen automàticament que les dades només estiguin disponibles per a empleats rellevants. També hi ha integrada una protecció que limita el nombre de persones que poden tenir accés a les teves dades.

Revisem i actualitzem les teves dades personals

Ens assegurem que les dades personals que processem siguin precises i correctes. També ens assegurem d'actualitzar les teves dades personals contínuament. Com els nostres serveis depenen de que les teves dades siguin correctes i actualitzades, et demanem que ens informis quan hi hagi canvis relevants. Pots utilitzar la informació de contacte de més amunt per notificar-nos dels canvis.

Hem adoptat normes i procediments interns per comprovar i actualitzar les teves dades, per tal de garantir-ne la qualitat.

Eliminem les teves dades, quan ja no les necessitem

Eliminem les teves dades personals quan ja no les necessitem per la finalitat amb la qual van ser recopilades, processades i emmagatzemades.

Sol·licitem el teu consentiment abans de processar les teves dades personals

Sempre sol·licitem el teu consentiment abans de processar les teves dades personals per les finalitats que hem descrit abans, a no ser que tinguem una base legal per poder obtenir-les. En aquest cas, t'inormarem de la base legal i del nostre interès legítim en el tractament de les teves dades personals. El teu consentiment és voluntari, i el pots retirar en qualsevol moment.

Si volem fer servir les teves dades per a un propòsit diferent que l'original, t'informarem del nou propòsit i demanarem el teu consentiment abans d'utilitzar la informació. Si tenim una base legal que justifiqui el nou ús, t'informarem d'això.

No transmetem les teves dades personals sense el teu consentiment

Demanarem el teu consentiment i t'informarem sobre l'ús de la teva informació, si volem compartir les teves dades personals amb els nostres socis o altres actors, que treballen amb nosaltres, per exemple amb finalitats de màrqueting. Pots negar-te a aquest tipus de divulgació de les teves dades i prohibir-ne l'ús amb finalitats de màrqueting en qualsevol moment. No et demanarem consentiment si estem legalment obligats a transmetre la teva informació personal, per exemple, com part d'un informe a una autoritat. 

Obtindrem el teu consentiment abans de compartir les teves dades personals amb tercers. Abans de transmetre les teves dades a socis de tercers països, ens assegurem que el seu nivell de protecció de dades personal és adequat i compleix els requisits que hem establert en aquesta política, d'acord amb la legislació aplicable. Exigim que els nostres socis en tercers països compleixin els nostres requisits pel que fa a l'ús de dades personals, seguretat i protecció de dades, i compliment dels teus drets (per exemple el teu dret a oposar-te a l'elaboració de perfils i el dret a presentar queixes a l'autoritat supervisora). 

Seguretat

Protegim les teves dades personals i seguim normes internes per garantir-ne la seguretat

Les normes i pautes de seguretat que hem adoptat contenen instruccions i mesures perprotegir les teves dades contra la destrucció, pèrdua o alteració, i contra l'accés o divulgació no autoritzats. Tenim establerts procediments per otorgar accés als nostres empleats que processen les teves dades personals sensibles i dades que contenen informació sobre els teus interessos i hàbits personals. Fem un registre i seguiment del seu accés real, per controlar-lo. Per evitar la pèrdua de dades, fem còpies de seguretat contínuament. També protegim la confidencialitat i autenticitat de les teves dades mitjançant encriptació.

En cas que hi hagi una violació de la seguretat de les teves dades que et comporti un risc de discriminació, robatori d'identitat, pèrdua financera, danys a la reputació o altres inconvenients significatius, et notificarem de la violació de seguretat tan aviat com sigui possible i avisarem la policia.

Proveïdors de dades

Intercanviem dades amb els següents processadors de dades per tal de poder entregar-te els nostres productes.

Ús de galetes

Finalitat i rellevància de les galetes

Utilitzem galetes per tal d'identificar-te a tu i al teu equipament i seguir el teu comportament a la nostra web per tal d'optimitzar-la. En base a aquesta informació, creem un perfil d'usuari que ens permet oferir-te màrqueting digital dirigit a través dels nostres canals i de tercers.

Què són les galetes?

Pots llegir sobre què són les galetes aquí.

Galetes de tercers

La nostra pàgina web utilitza programes de seguiment de Google Analytics, Google AdWords, Microsoft Bing Ads i Facebook. Els programes de seguiment poden emmagatzemar i accedir a informació sobre tu i compartir-la amb nosaltres, a més d'usar-la per mostrar contingut específic a les xarxes socials com Google i Facebook.

Com a part del màrqueting, es pot utilitzar contingut de les xarxes socials, com per exemple contingut incrustat de Google i Facebook. Si interactues amb aquest contingut, un tercer pot registrar la teva activitat i associar-la al teu perfil a les xarxes socials. Aquest ús per part de les xarxes socials està fora del nostre control, i és un afer que només afecta la teva relació amb les xarxes socials.

Gestió de les galetes

Si no vols que recopilem i emmagatzemem dades sobre tu, pots desactivar les galetes a la configuració del teu navegador d'Internet. La manera de fer-ho depèn del navegador d'Internet que utilitzis. 

Els teus drets

Tens dret a accedir les teves dades personals

Tens dret a saber en qualsevol moment, quines dades personals teves processem, d'on provenen i per a què les utilitzem. També pots esbrinar quant de temps conservem les teves dades personals i si les compartim amb tercers. Pots sol·licitar que t'enviem informació sobre les dades personals que processem.

Malgrat això, l'accés a aquesta informació pot ser parcialment restringit per protegir la privacitat, els secrets comercials i els drets intel·lectuals d'altres persones. Pots sol·licitar les teves dades aquí.

Tens dret a corregir les teves dades personals errònies

Si creus que la informació personal que processem és incorrecta, tens dret a demanar que la corregim. Posa't en contacte amb nosaltres i informa'ns dels errors i de com s'han de corregir. Quan ens enviis una sol·licitud de rectificació de dades, ens assegurarem que sigui justificada i farem els canvis el més aviat possible.

Tens dret a anonimitzar i eliminar les teves dades personals

Tens dret a eliminar les teves dades i anonimitzar-les en qualsevol moment, llevat que això vagi en contra de les lleis vigents. 

Demana la eliminació i anonimització de les teves dades aquí. Tingues en compte que per llei hi ha certes dades que hem de conservar fins un màxim de 5 anys. Això inclou les factures.

Tens dret a refusar el processament de les teves dades personals

Tens dret refusar el processament de les teves dades personals, i també pots refusar que divulguem la teva informació amb finalitats de màrqueting. Pots posar-te en contacte amb nosaltres utilitzant la informació de contacte de més amunt per demanar-nos que deixem de processar les teves dades. Si la teva sol·licitud està justificada, aturarem el tractament de les teves dades.

Tens dret a rebre les dades personals que ens has proporcionat i les dades que hem obtingut sobre tu d'altres fonts amb el teu consentiment. Si processem dades teves com a part d'un contracte del qual formes part, també podem enviar-te les teves dades. També tens dret a transferir aquestes dades personals a un altre proveïdor de serveis; en aquest cas a la t'enviarem les teves dades personals en un format d'ús habitual. Si vols accedir a les teves dades, corregir-les o eliminar-les, o refusar el nostre tractament de dades, investigarem si és possible i respondrem a la seva consulta el més aviat possible, i com a màxim un mes després de rebre la teva consulta.

Queixes

Si consideres que no estem complint amb les nostres obligacions, pots posar-te en contacte amb el nostre oficial de protecció de dades a dpo@mybestbook.com. Si després d'haver contactat el nostre oficial de protecció de dades, encara no estàs satisfet, pots fer una queixa a l'Agència de Protecció de Dades.