Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Llibre de Nadal, part 3!
Llibre de Nadal personalitzat
En Will  i la Nom salven el Nadal

En Nom i la Nom salven el Nadal

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Viu una aventura nadalenca màgica, i ajuda a salvar el Nadal!

És la nit de Nadal, i els protagonistes d’aquest llibre infantil personalitzat tenen l’oportunitat de fer realitat el que molts només somien: repartir regals a tots els nens i nenes del món amb el Pare Noel.

Però just quan estan a punt de començar, passa una cosa... El trineu ha quedat encallat a la neu, i el Pare Noel no troba les pólvores màgiques que necessita per fer-lo volar.

Sort que sap on pot trobar-ne més, però li caldrà l’ajuda dels petits protagonistes. Junts faran un viatge ple d’aventures fins al país de les fades de l’hivern. Aconseguiran obtenir les pólvores màgiques i repartir tots els regals a temps?

El llibre és una continuació dels nostres dos populars llibres de Nadal, "L’aventura nadalenca de Nom i Nom" - part 1 i "Nom i Nom al taller del Pare Noel" - part 2. L'últim llibre de la sèrie és "Nom, Nom i el viatge màgic de Nadal" - part 4. Els llibres també es poden llegir per separat.

Aquest llibre es pot personalitzar per a un o dos nens o nenes.

Autor/a: Anne Mette K Olesen
Il·lustrador/a: Meike Schneider

Franja d'edat
4 a 9 anys
pages
24 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza En Nom i la Nom salven el Nadal

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).
Tria el nombre de nens que vols incloure al conte.

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen 1.
 

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom de pila del nen 2.
 
Escriu el nom del país, on viu el nen 1 i possiblement el nen 2.

Informació sobre els adults del llibre

Escriu el nom d'un adult que viu amb el nen 1. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 
Escriu el nom d'un altre adult que viu amb el nen 1. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 

Persones addicionals que celebren la Nit de Nadal amb el nen 1

Escriu el nom d'una persona que celebrarà la Nit de Nadal amb el nen/a. La persona no està il·lustrada i pot ser un home, una dona o un nen. No posis l'article davant del nom. Tria una persona nova; que no hagis escollit anteriorment.
 
Escriu el nom d'una persona que celebrarà la Nit de Nadal amb el nen/a. La persona no està il·lustrada i pot ser un home, una dona o un nen. No posis l'article davant del nom. Tria una persona nova; que no hagis escollit anteriorment.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.