Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Llibre de Nadal, part 2!
Llibre de Nadal personalitzat
La Nom i en Nom al taller del Pare Noel

La Nom i en Nom al taller del Pare Noel

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Una aventura de Nadal! Pots personalitzar aquest llibre infantil per a un o dos nens o nenes.


Una tendra història en què un o dos protagonistes viatgen màgicament a un lloc meravellós: el taller del Pare Noel, on tornaran a trobar tots els animalons que van conèixer a «L’aventura nadalenca de Nom i Nom». Ajudaran els animals a preparar tots els regals, i descobriran que al taller del Pare Noel hi passen moltes coses divertides.

Els protagonistes s'adonaran de seguida que per a què el Pare Noel ho pugui tenir tot llest a temps, necessiten bon humor i màgia nadalenca, perquè tenen molta feina a fer: provar les joguines, embolicar els regals i raspallar els rens. I... qui sap? Potser els espera un viatge de tornada en trineu!

Aquest llibre és la continuació de "L’aventura de nadalenca de Nom i Nom", però les dues històries es poden llegir de manera independent.

En aquest llibre personalitzat, tu tries els noms dels nens i si aquest viatge tan emocionant té un o dos protagonistes. A més, hi ha un o dos adults amb un paper secundari al començament de la història.

Mira també L’aventura nadalenca de Nom i Nom - part 1, Nom i Nom salven el Nada - part 3 i "Nom, Nom i el viatge màgic de Nadal" - part 4 que són el predecessor i la continuació d'aquest llibre. Els llibres també es poden llegir per separat.


Autor/a: Anne Mette K Olesen
Il·lustrador/a: Meike Schneider

Franja d'edat
4 a 9 anys
pages
24 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza La Nom i en Nom al taller del Pare Noel

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).
Tria el nombre de nens que vols incloure al conte.

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen 1.
 

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom de pila del nen 2.
 

Informació sobre els adults del llibre

Escriu el nom d'un adult que viu amb el nen 1. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 
Escriu el nom d'un altre adult que viu amb el nen 1. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.