Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.Enviament gratuït en compres a partir de 40€.
Introdueix el nom del nen:
Llibre de Nadal, Part 4
Llibre de Nadal personalitzat
L'Else Christine?utm source=webpage?utm source=webpage, la Nom i el viatge màgic de Nadal

En Nom, la Nom i el viatge màgic de Nadal

26,99 € 26,99 €
Personalitza el llibre ⬇

Puja al trineu del Pare Noel i vola per portar regals a tots els nens del món!

El Pare Noel necessita ajuda per repartir tots els regals a temps pel dia de Nadal. I ningú ho farà millor que els nostres meravellosos protagonistes, que pujaran al trineu i viatjaran amb el Pare Noel i els seus rens d’un país a l’altre.

Durant el viatge viuran moltes experiències emocionants, trobaran molt d’esperit nadalenc i descobriran diferents maneres de celebrar el Nadal. Ara bé, com s’ho faran per baixar i pujar per les xemeneies? Sort que el Pare Noel sap un munt de trucs que poden ajudar. El viatge acabarà de nou a casa dels protagonistes, on celebraràn el Nadal amb la família.

En aquest llibre personalitzat podràs decidir si el Pare Noel reparteix els regals acompanyat d’un o de dos nens o nenes.

Aquest és el quart llibre de la nostra sèrie de llibres de Nadal. "L’aventura nadalenca de Nom i Nom" - part 1, "Nom i Nom al taller del Pare Noel" - part 2 i "Nom i Nom salven el Nadal" - part 3 narren els capítols anteriors. Els llibres es poden llegir seguits per gaudir de la història sencera, o per separat.

Autor/a: Anne Mette K Olesen
Il·lustrador/a: Meike Schneider

Franja d'edat
4 a 9 anys
pages
24 pàgines
delivery time
7-10 dies feiners
En estoc
En estoc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Ecoetiqueta del Cigne Blanc
Tapa dura, paper estucat 200 gr.
Tapa dura, paper estucat 200 gr.

Personalitza En Nom, la Nom i el viatge màgic de Nadal

Tria la mida del llibre

Escriu aquí una salutació personal per al nen. No utilitzis emoticones, ja que malauradament no es poden mostrar al text. El text es trobarà a la primera pàgina independentment de la història (màxim 300 caràcters).
Tria el nombre de nens que vols incloure al conte.

Informació sobre el nen o nena 1

Escriu el nom de pila del nen 1.
 

Informació sobre el nen o nena 2

Escriu el nom de pila del nen 2.
 
Escriu el nom del país, on viu el nen 1 (i possiblement també el nen 2).

Informació sobre els adults del llibre

Escriu el nom d'un adult que celebra el Nadal amb el nen 1. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 
Escriu el nom d'un adult que celebra el Nadal amb el nen 1. La persona no està il·lustrada. No posis l'article davant del nom.
 

Afegeix un embolcall de regal

El llibre arribarà sense embolicar.


Com tractem les teves dades 🛡

Tota la informació es transmet i s'emmagatzema de manera xifrada. Els empleats d'El Meu Llibre Preferit o els empleats dels socis d'El Meu Llibre Preferit no accediran a la teva informació, tret que et posis en contacte amb nosaltres pel que fa a la teva comanda. La informació que ens proporcionis només s'utilitza per processar, produir i enviar la teva comanda. En qualsevol moment pots sol·licitar informació, actualitzacions o supressió de la teva informació.